top of page

Mamma-babyyoga

En stund för dig och ditt barn att vara tillsammans i en lugn miljö tillsammans med andra nyblivna mammor. 

Vi utför övningar som bland annat stärker och återuppbygger din mage, rygg och bäckenbotten samt övningar för att sträcka ut trötta och stela muskler. Vi gör också övningar anpassade för att slappna av i övre delen av ryggen, nacken och axlarna vilka ofta blir spända då vi bär barnet långa stunder. Kursen ger också verktyg att öka din närvaro och förmåga till avslappning, i livet som småbarnsförälder.

Vid ett tillfälle gästas av Ulrika Casselbrant, bära barn konsult och författare till bebis på pottan och babytecken. Hon kommer att prata om att bära barn, babypottning och bebisars kommunikation.
Vad finns det för fördelar med bärande och vad ska man tänka på för att bära ergonomiskt och säkert? Vad är babypottning och hur hänger det och bärande ihop med barnets kommunikation?

Ni får också praktiska råd och tips om hur man får en sjal och sele att sitta bekvämt, hur man ammar i sjal och sele och hur man kommer igång med babypottning.

Kursen passar från ca 8 veckor efter förlossning och framåt. Inga förkunskaper krävs.

 

Kursledare

Emma Harlin, utbildad yogalärare i Indien 2006, beteendevetare, doula, trebarnsmamma, gravidmassör. Driver Solna Yogaskola sedan 9 år tillbaka. Mamma till tre barn.  

Praktiskt:

Vi öppnar 15 min innan klassen startar.

Det finns omklädningsrum men ej dusch. 

Yogmattor finns på plats, så du behöver inte ta med egen om du inte vill. 

Ta med en filt till bebisen att ligga på och ev några leksaker. 

Vår entré finner du från vägen, precis där Näckrosvägen och Ateljévägen möts (ej innergården). 

bebis-på-pottan.jpg
bottom of page