top of page

Varmt välkommen till oss!

Vi är en personlig yogaskola i Råsunda, Solna, etablerad 2010 som erbjuder yogakurser med fokus på medvetenhet och närvaro, utan krav och prestation, där vi använder yogan som ett verktyg inte bara för fysisk utveckling utan även mental och själslig. Yogan har grund i den klassiska traditionella yogan med rötter i Indien.  

Presentationsbild_Emma_Harlin_hösten_201

Emma Siddha Vidya Harlin

Grundare & yogalärare

Emma Siddha Vidya startade och driver Solna Yogaskola sedan 2010 och har undervisat i klassisk yoga (Sivananda & Satyananda yoga) sedan 2006. Hon kom i kontakt med yoga första gången 2003 i Daintree forest i Australien. Första mötet med yogan var ett starkt möte där hon visste att yogan var något hon aldrig skulle komma att släppa. Tvärtom visste hon att detta var det hon sökt, men inte visste fanns - förrän då - och att detta var något och ville fördjupa sig i.

Hon har genom åren praktiserat yoga för olika lärare inom olika yogatraditioner. Den yoga som kom att ligga henne varmast om hjärtat blev klassisk yoga. En yogatradition som inkluderar alla aspekter av yogan. För Siddha Vidya har det varit viktigt att få de filosofiska och andliga aspekterna av yogan och inte bara de fysiska delarna, som kanske blivit det som mest förknippas med yoga i väst. I hennes klasser betonas vikten av närvaro och acceptans, yogan är mjuk och tillåtande.

 

Siddha Vidya är förutom yogalärare även utbildad doula och gravidmassör och har flera vidareutbildningar inom gravidyoga och är  FaR-ledare (fysisk aktivitet på recept) och utbildad i senioryoga/mjukyoga vid Satyananda yoga center i London.

I januari 2023 avslutades yogaskolan i Solna och Emma har numera sin bas i Duved. 

bottom of page