top of page

Varmt välkommen till oss!

Våra kurser har fokus på medvetenhet och närvaro, utan krav och prestation. Vi använder yogan som ett verktyg inte bara för fysisk utveckling utan även mental och själslig. Yogan har grund i den klassiska traditionella yogan med rötter i Indien.  

Siddha Vidya_edited.jpg

Emma Siddha Vidya Harlin

Grundare & yogalärare

Tridevi (då Solna Yogaskola) startades efter Emma Siddha Vidya fött sitt första barn och sedan dess har hennes fokus varit att undervisa och utveckla kurser i gravidyoga och förlossningsförberedelse. Emma är beteendevetare och jobbar aktivt som förlossningsstöd och gravidmassör och driver också massagestudion TriDevi, där hon erbjuder massagebehandlingar för gravida och ayurvedisk yogamassage. Hon är utbildad doula och traditional birth keeper genom free birth society och tar emot samtal för kvinnor med förlossningsrädsla. Emma är själv mamma till tre döttrar och har fött två av barnen genom planerad hemförlossning vilket har varit en viktigt erfarenhet för förståelsen och upplevelsen av kvinnans kraft. . 

 

Hon kom i kontakt med yoga första gången 2003 i Daintree forest i Australien. Första mötet med yogan var ett starkt möte där hon visste att yogan var något hon aldrig skulle komma att släppa. Tvärtom visste hon att detta var det hon sökt, men inte visste fanns - förrän då - och att detta var något och ville fördjupa sig i. 2006 gick hon sin första yogalärarutbildning och har fortsatt att fördjupa sig i yoga sedan dess, genom egen praktik och genom vistelser på ashrams och olika fördjupningskurser. 

Hon har genom åren praktiserat yoga för olika lärare inom olika yogatraditioner. Den yoga som kom att ligga henne varmast om hjärtat blev klassisk yoga, som inkluderar alla aspekter av yogan. För Emma har det varit viktigt att få de filosofiska och andliga aspekterna av yogan och inte bara de fysiska delarna, som kanske blivit det som mest förknippas med yoga i väst. I hennes klasser betonas vikten av närvaro och acceptans, yogan är mjuk och tillåtande.

 

Emma älskar fjäll och berg, vandring och skidåkning och bor sedan 2021 i Duved. Sedan 10 år tillbaka håller hon också, tillsammans med Mikaela Sundbaum, skid och yogaläger i Bruksvallarna på vintern och yoga med vandring på sommaren. En helt fantastisk kombination, med det bästa ur två världar. 

Alessandro_edited_edited.jpg

Alessandro Sam Buddha Ortona

Yoga teacher

More info is coming soon...

bottom of page