top of page

SKID & YOGALÄGER FÖR KVINNOR
i samarbete med VasanförMargit

Se hit alla tjejer och kvinnor! Drömmer du om att förbättra din skidteknik och kanske vill satsa på Vasaloppet eller Tjejvasan i vinter? Då är denna helg för dig!

skidyoga.jpg
Ett läger exklusivt för kvinnor, som vill landa på yogamattan och utvecklas i skidspåret med teknikträning, både skate och klassiskt. I samarbete med VasanförMargit är vår målsättning att skapa en stödjande och inspirerande miljö för att få fler kvinnor att utvecklas på längdskidor.
skid_o_yogaläger.jpg

5-8 DEC.    Skid & yogaläger för kvinnor 

Den trötta vintersolen kastar glitter på träden och vi hör knarret under skidorna. Fjället är som ett vykort, bastun är varm och din skidteknik lyfts till en ny nivå redan tidigt på säsongen.

VAD INGÅR

Dagliga skidinstruktioner

Mikaela Sundbaum är en av Sveriges mest erfarna skidinstruktörer och kommer att skapa förutsättningar för att du ska lyckas i skidspåret.

Föreläsning

Ett föredrag om hur gemenskap, förebilder och framflyttade mentala gränser leder till fler kvinnor i spåret.

Följ med på en med på en hundraårig Vasaloppshistoria med utgångspunkt i Margit Nordin, den första kvinnan som åkte Vasaloppet.

Yogaklasser

Morgon- och eftermiddagsklasser som fokuserar på rörlighet, koordination och fysisk & mental balans och avslappning, anpassat för att komplettera skidåkningen. Med 18 års erfarenhet finns det ingen som kan fånga det subtila såsom Emma Siddha Vidya Harlin.

Boende och måltider

Bekvämt boende på hotell Bruksvallsliden i direkt anslutning till skidspåret, goda trerättersmiddagar, hotellfrukost och lunch, allt inkluderat för att stödja din träning och återhämtning.

Spårkort

I Sveriges bästa spårsystem fredag-söndag. Det som särskiljer Bruksvallarna och Funäsfjällen från andra ställen är nypistade skidspår på högfjället.

Kallbad och bastu

Bastun är påslagen och uppvärmd när du kommer in från skidspåret, innan du går iväg på eftermiddagsyogan följt av djupavslappningen Yoga Nidra. 

Vallakurs

Lär dig preparera skidorna för optimalt fäste och glid. Under kursen har du också möjlighet att ställa frågor om just din utrustning.

Varför ska du vara med?

Förbättra din skidteknik: Med skräddarsydda skidlektioner där filmning ingår kommer du snabbt se framsteg oavsett din nivå sedan innan. Både klassiskt och skate. Gruppindelning för nybörjare, medel och mer erfarna.

Stärk kropp och sinne: Yogan hjälper dig att hitta balansen mellan fysisk styrka och mental klarhet, vilket hjälper dig i och utanför skidspåret. 

Gemenskap och nya skidåkarvänner: Träffa likasinnade oavsett om du åker hit tillsammans med någon eller själv.

Personlig utveckling: Utmana dig själv och upplev vad som sker när du lämnar vardagen bakom dig för några dagar och går in i lägerbubblan, får nya inspel, uppmuntran och stöd i din utveckling.

 

Pris: 7295 kr inklusive kursavgift och boende på hotell Bruksvallsliden med helpension. Enkelrumstillägg 450 kr.

Stamkundsrabatt: Är du en av alla som varit med på ett Skid- & Yogaläger tidigare? Mejla oss för en rabattkod

bottom of page