top of page

Gravidyoga

Ta hand om dig och bebisen under graviditeten och förbered dig inför förlossningen. Gravidyoga hjälper dig att öka ditt välbefinnande under din graviditet och förbereder dig inför din förlossning, fysiskt och mentalt. 

Yogan baseras på hatha yoga och vi utövar mjuka rörelser, andningsövningar och avslappning. Dessa övningar ger dig användbara verktyg inför förlossningen såsom förmågan att fokusera, andas medvetet och slappna av. Yogan ger dig också tid till att stanna upp och känna efter, komma till ro och att knyta an till din bebis. 

Klasserna kan spelas in via zoom och ses på efterhand, för den som önskar. 

Kursen leds av Siddha Vidya som grundade och startade Tridevi Yoga 2010 (tidigare Solna Yogaskola) och har utvecklat och undervisat kursen i gravidyoga i över 10 år. Kursen rekommenderas av barnmorskor från flera mödravårdscentraler. Siddha Vidya är beteendevetare och jobbar aktivt som förlossningsstöd och gravidmassör och driver också massagestudion TriDevi, där hon erbjuder massagebehandlingar för gravida och övriga. Hon tar också emot samtal för dig som är förlossningsrädd. 

Siddha Vidya är själv mamma till tre barn och har fött två av barnen genom planerad hemförlossning. 

Inga förkunskaper krävs och du är välkommen att börja från vecka 12.  

 

Om det finns platser kvar, kan du hoppa på pågående kurs. Dock brukar platserna fyllas upp så vi rekommenderar att boka din plats i tid.

Du som går gravidyogakurs hos oss har 10% rabatt på 90 min gravidmassage, på vår massagestudio - Tridevi Massagestudio - som ligger 50 m från yogastudion Läs mer på  www.tridevi.se 

Praktiskt:

Vi öppnar 15 min innan klassen startar.

Det finns omklädningsrum men ej dusch. 

Yogmattor finns på plats, så du behöver inte ta med egen om du inte vill. 

Vår entré finner du från vägen, precis där Näckrosvägen och Ateljévägen möts (ej innergården). 

Gravidyoga1.jpg
Gravidyoga Solna Sundbyberg
Gravidyoga med förlossningsförberedande klass tillammans med barnmorskan Helena Maass och gravidyogaläraren och doulan Emma Harlin
Relaterade kurser

Förlossningsförberedelse  4h

Profylax solna yogaskola.jpg

En kurs där du och din partner/stödperson förbereder er tillsammans inför förlossningen.. Läs mer

bottom of page