Kursen kan inte längre bokas.

Förlossningsförberedelse - privatkurs

Förbered er tillsammans inför födseln!

  • Avslutad
  • 2 500 svenska kronor
  • Näckrosvägen 19

Beskrivning av tjänsten

Förlossningsförberedelse  3 tim (vi väljer gemensamt ett datum som passar) Vad betyder stöd under födseln? Det ser olika ut och det finns inte en metod eller ett sätt som passar alla. I den här kursen väljer vi att utforska specifikt vad som passar för er!  Denna kurs riktar sig till er som vill 
förbereda er tillsammans inför födseln av er barn, reda ut eventuellt rädslor, klargöra vad ni önskar under födseln och vad som är viktigt för er. Är du ensamstående anpassas kursen upplägg efter det. Kursen kan ges på plats eller online. Kontakta oss för önskat upplägg. 

 Kursen består bland annat av, men anpassas efter frågor, behov och önskat fokus:
 - födseln som en fysiologisk och känslomässig process 
- faktorer som påverkar födseln positivt  
- rörelser, positioner, tryck, beröring  
- avslappning & andning  
- förlossningens olika skeden och första tiden efter  
- för dig som föder på sjukhus ingår också kunskap om klinikens rutiner och pm, för att kunna vara förberedd och påläst inför eventuellt val som ges och beslut som ska tas. 
 Kursledare
Emma Siddha Vidya Harlin, yogalärare, doula och beteendevetare, mamma till 3 döttrar.
Emma har undervisat förlossningsförberedande i 12 år med erfarenhet av att  jobbat med gravida på olika sätt -  inför förlossningen, undervisa gravidyoga, gravidmassage, konsultationer inför förlossning mm. Siddha Vidya födde sitt andra och tredje barn i hemmet och hennes utgångspunk i arbetet med gravida är vikten av att själv få bestämma över sin förlossning, att våga lita på sin instinkt och sin förmåga att föda sitt barn.  Priset är för två personer - den gravida och medföljande person. 


Kontaktuppgifter

  • Näckrosvägen 19, Solna, Sweden

    + 0735140240

    info@trideviyoga.se